Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage

Biedt al ruim 150 jaar werkgelegenheid met verpakkingen die heel Europa doorgaan.

Koninklijke Drukkerij De Vries Vouwkartonnage bestaat als sinds 1874 en is lange tijd een familiebedrijf geweest. In 1988 verkreeg het reeds het predicaat Hofleverancier.

Er wordt een grote variatie aan bedrukte kartonnen verpakkingen voor de FMCG (Fast Moving Consumer Goods) geproduceerd.

Drukkerij de Vries houdt van verpakkingen. Het werken op het snijvlak van efficiency, functionaliteit, communicatie en verleiding is een uitdaging die het bedrijf motiveert om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. En in de FMCG is dat topsport.

Daarvoor vertrouwt het bedrijf op design thinking. Dat is een methode waarbij de juiste mensen in een vroeg stadium samen aan tafel gebracht worden. Van de brandmanager die zijn product wil verkopen tot de productieleider die dat product moet verpakken. En als het nodig is zelfs de consument. Zo ontstaan er idee├źn voor verpakkingen die effici├źnter, functioneler en verleidelijker zijn dan vooraf denkbaar was.

De verpakkingen van Drukkerij de Vries vinden we terug in keukenlades in heel Europa. Het bedrijf werd eerder uitgeroepen tot beste leerbedrijf van Nederland, meest innovatieve bedrijf van Nederland en Onderneming van het Jaar in Friesland.