Landgoed Lauswolt

Het iconische hotel en sterrenrestaurant is een broedplaats voor talenten.

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt.

Onder het motto ‘Ware luxe zit in kleine dingen. En in die kleine dingen, zijn wij heel groot’ en zorgen de medewerkers ervoor dat het de gasten geen moment aan iets ontbreekt. Dat alles met maar één doel: de gast de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

Vanzelfsprekend beschikt het hotel over de faciliteiten die u mag verwachten van een vijfsterrenhotel. De Health & Spa en de naastgelegen 18 holes golfbaan van Golf & Countryclub Lauswolt bieden alle mogelijkheden voor ontspanning.

Ook culinair is het goed toeven op Landgoed Lauswolt. In het restaurant ‘De Heeren van Harinxma’, bekroond met een Michelinster, merken de gasten de passie voor details pas echt. En dat geldt zowel voor lunch en diner, als het ontbijt. Ook de Bistro Nijeholt is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Maar het echte geheim van Lauswolt zit in de mensen. Zij vormen de ziel van het hotel. Stuk voor stuk begrijpen zij dat ware luxe niet in een hotelkamer, foyer of restaurant zit. Ware luxe kun je niet zien. Ware luxe kun je alleen voelen.

Jaarlijks biedt het landgoed meerdere opleidings- en stageplaatsen voor horeca-talent.